18.07.2024
Телеканал NTD

Сотні байдарок у вогниках пропливли каналами Копенгагена

Сотні байдарок у вогниках пропливли каналами Копенгагена

Сотні барвистих вогників та різдвяні прикраси. Каналами Копенгагена пропливає мальовнича процесія із семи сотень байдарок. Так..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Сотні барвистих вогників та різдвяні прикраси. Каналами Копенгагена пропливає мальовнича процесія із семи сотень байдарок. Так тут відзначають День святої Люсії.

[Густаво Кордес, організатор параду]:
«Свята Люсія несе світло людям у темряві. Нині ж у нас непростий період, коли люди мають багато труднощів і є незгода з різними ситуаціями. До цього додається похмура зимова пора».

Човникова процесія має зробити чотири зупинки. Під час кожної учасники параду співають пісню, присвячену святій. На березі збираються глядачі.

[Густаво Кордес, організатор параду]:
«Це чудово, людям дуже подобається. Приємно це бачити, а також відчувати, що свята Люсія приносить людям мир та всіх об’єднує».

Свята Люсія — християнська мучениця. Є також легенда про дівчину Люсію, яка освітлювала рибалкам шлях, коли злі духи погасили маяк.

День святої Люсії також святкують у Швеції, Фінляндії, Норвегії та на Сицилії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сотні байдарок у вогниках пропливли каналами КопенгагенаФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуДва індійські ресторани судяться через куряче каріДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-порте

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: