25.04.2024
Телеканал NTD

Санта-Клаус привітав дітей у Гватемалі й поплавав з акулою на Мальті

Санта-Клаус привітав дітей у Гватемалі й поплавав з акулою на Мальті

Санта-Клаус пересів з оленів на вертоліт, щоб дістатися до Гватемали. Тут, у Сьюдад-де-Міско, на нього нетерпляче..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Санта-Клаус пересів з оленів на вертоліт, щоб дістатися до Гватемали. Тут, у Сьюдад-де-Міско, на нього нетерпляче чекають діти, які лікуються від раку.

Ці маленькі пацієнти — із віддалених сіл. Багато хто з них уперше бачить і вертоліт, і Санту. Добрий дідусь привітав їх із Різдвом і вручив подарунки.

[Волтер Серен, організатор заходу]:
«(Ми хочемо), щоб діти були щасливими, і в них лишилися згадки про Санту, що спускається з неба. Цього разу він прибув вертольотом. Хочемо підбадьорити дітей».

А це Мальта. Тут Санта має інше завдання — нагодувати акулу та інших риб у великому акваріумі. Довелося надіти гідрокостюм і навчитися пірнати з аквалангом. Компанію Санті склав ельф.

В американському штаті Мен зібралося одразу 230 Санта-Клаусів. Щоправда, серед них бачили й Грінча. Усі разом вони покаталися на лижах та сноубордах. Такий захід тут проводять уже 21 рік.

[учасниця заходу]:
«Я беру участь у цьому заході у 17-те. Це найкращий початок святкового сезону».

Захід благодійний. Цього року він зібрав чотири з половиною тисячі доларів. Гроші підуть на те, щоб поінформувати молодь про переваги відпочинку на свіжому повітрі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-Клаус привітав дітей у Гватемалі й поплавав з акулою на МальтіНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікПінболом захоплюється дедалі більше молодіКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в Хорватії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: