25.07.2024
Телеканал NTD

Найгучніші весілля й розлучення 2021 року

Найгучніші весілля й розлучення 2021 року

Якими були найгучніші весілля й розлучення 2021 року серед зірок кіно, музики та мільярдерів? Згадаймо. Спершу..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Якими були найгучніші весілля й розлучення 2021 року серед зірок кіно, музики та мільярдерів? Згадаймо.

Спершу про хороше. У лютому 57-річний актор Ніколас Кейдж одружився з Ріко Шибате, яка молодша за нього на 30 років. У Кейжа це вже п’ятий шлюб. Один із його синів старший за його нинішню дружину.

У травні співачка Аріана Гранде вийшла заміж за рієлтора Далтона Гомеса. Церемонія була таємною.

А в липні взяли шлюб 51-річна співачка Гвен Стефані та 45-річний кантрі-виконавець Блейк Шелтон. Їхнє весілля теж було таємним, причому в каплиці, яку Блейк побудував спеціально для коханої.

У листопаді 40-річна Періс Гілтон вийшла заміж за підприємця Картера Реума.

Брітні Спірс поки лише оголосила про заручини. 39-річній попспівачці пропозицію зробив 27-річний манекенник і тренер Сем Асгарі.

Кейт Гадсон оголосила, що виходить заміж за засновника звукозаписної компанії Денні Фудзікаву. А акторка Ліндсі Лохан погодилася вийти заміж за арабського фінансиста Бадера Шамаса.

Тепер про розлучення. Сумну новину в січні оголосила Кім Кардаш’ян та репер Каньє Вест. Щоправда, подейкують, що Вест уже хоче назад.

У травні про розлучення оголосив Білл Гейтс. Він був у шлюбі 27 років.

Засновник аерокосмічної компанії Ілон Маск розійшовся зі співачкою Граймс, яка недавно народила йому сина.

А розлучення Джіджі Хадід і Зейна Маліка було скандальним.

І насамкінець трохи позитиву. Після 17 років нарізно знову утворилася пара — Дженніфер Лопес і Бен Аффлек — яку прозвали Бенніфер. Разом співачку та актора вже кілька разів упіймали папараці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найгучніші весілля й розлучення 2021 рокуШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека води2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на Сицилії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: