25.02.2024
Телеканал NTD

Зіркові вагітності й народження у 2021 році

Зіркові вагітності й народження у 2021 році

Хто зі світових зірок цього року оголосив, що чекає на дитину, а хто вже святкує поповнення?..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Хто зі світових зірок цього року оголосив, що чекає на дитину, а хто вже святкує поповнення?

Почнімо з моделі плюс-сайз Ешлі Грем. У липні вона оголосила, що чекає на другу дитину від свого чоловіка Джастіна Ервіна. А у вересні стало відомо, що це хлопчики-близнюки.

Модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі в серпні опублікувала в соцмережі низку фото, на яких видно, що вона скоро народить другу дитину своєму чоловікові Джейсону Стейтему.

Інстаграм-зірка Кайлі Дженнер, сестра Кім Кардаш’ян, у вересні повідомила, що теж чекає на другу дитину від репера Тревіса Скотта. До речі, це той самий виконавець, на концерті якого недавно сталася тиснява й загинули люди.

А акторка Дженніфер Лоренс у вересні оголосила про свою першу вагітність. Дитину вона чекає від Кука Мароні.

Футболіста Кріштіану Роналду можна назвати батьком-героєм. У жовтні стало відомо, що його дівчина Жоржина Родрігес скоро народить йому двійнят. Водночас Роналду вже має четверо дітей.

«Диво-жінка» Галь Гадот у березні оголосила, що чекає на третю дитину від Ярона Версано. Пізніше вона народила дівчинку.

Поповнення в сім’ї відсвяткували актори Алісія Вікандер та Майкл Фассбендер, а також члени монаршої родини Великої Британії принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк.

Маля з’явилося і в зірок «Ігри престолів» Кіта Гарінгтона й Роуз Леслі. Порадував фанатів і Маколей Калкін. У квітні акторка Бренда Сонг народила йому хлопчика. Його назвали Дакота на честь загиблої сестри Калкіна.

Нарешті, по другій дитині тепер мають Кірстен Данст і Джессі Племонс, а також Гаррі та Меган — герцоги Сассекські.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зіркові вагітності й народження у 2021 роціРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у Лівані

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: