29.07.2024
Телеканал NTD

Бельгійський зоопарк осяяли світлові інсталяції

Бельгійський зоопарк осяяли світлові інсталяції

Гігантські ліхтарі з персонажами казки «Аліса у Дивокраї». Такі інсталяції з'явилися в зоопарку бельгійського міста Антверпен...

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Гігантські ліхтарі з персонажами казки «Аліса у Дивокраї». Такі інсталяції з’явилися в зоопарку бельгійського міста Антверпен.

Гостей зустрічає 6-метрова Аліса, Чеширський Кіт і Білий Кролик. А ще можна зустріти Шаленого Капелюшника, який сидить за 6-метровим столом.

[відвідувач]:
«Гадаю, “Аліса у Дивокраї” — вельми хороша історія. Дуже радий, що прийшов сюди й усе це побачив. Як на мене, фігури зроблено дуже добре».

200 фігур підсвічує понад 18 тисяч вогнів.

[відвідувач]:
«Тут завжди приємно, весело, затишна атмосфера. І, звісно, виставка підіймає настрій, особливо в цей депресивний час».

Конструкції зробили зі сталі й обтягнули тканиною.

[відвідувачка]:
«Це значуща подія, особливо зараз, коли через коронавірус усе знову починає закриватися. Я справді думаю, що це світла пляма!»

Такі сяйні інсталяції тут установлюють щороку. Але тема завжди різна.
Коротке посилання на цю сторінку:

Бельгійський зоопарк осяяли світлові інсталяціїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуЦерква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомнихСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЯк панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїВ Антарктиці помітили рідкісного білого пінгвінаЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміНа острові Пасхи зібрали 9 тонн електронних відходівНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакури

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: