24.04.2024
Телеканал NTD

Британський силач установить 100 світових рекордів до 75-річчя

Британський силач установить 100 світових рекордів до 75-річчя

Сто світових рекордів до 75-го дня народження. Таку мету поставив британський силач Джон Еванс з Ілкестона...

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Сто світових рекордів до 75-го дня народження. Таку мету поставив британський силач Джон Еванс з Ілкестона.

[Джон Еванс, силач]:
«У мене одне око штучне, я діабетик, у мене астма та стенокардія, а ще я встановив 98 світових рекордів».

Зараз чоловік встановлює 99-й рекорд Гіннеса. Одягнувши костюм Санти, він утримує на голові трубу, що димить. Через таку різдвяний дідусь потрапляє до будинків, де чекають на його подарунки.

У березні силач встановить сотий рекорд.

[Джон Еванс, силач]:
«Маю велику корону завбільшки понад два квадратних метри. Я утримуватиму її на голові, і це буде мій 100-й світовий рекорд».

Джон відкрив у собі талант у юності, коли працював на будівництві. Там носив на голові піддон із цеглою. Потім почав подорожувати світом. Публіка побачила, як він тримає на голові діжку з водою, бетонозмішувач та квадроцикл. Найбільш дивовижним став рекорд з автомобільним кузовом, який важив 160 кілограмів.

Своїми виступами рекордсмен допоміг зібрати на благодійність 330 тисяч доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Британський силач установить 100 світових рекордів до 75-річчяФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газу2400 троянд різних сортів привезли на виставку в Індії10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: