20.12.2024
Телеканал NTD

Різдвяний вертеп на воді прикрасив Венеційську лагуну

Різдвяний вертеп на воді прикрасив Венеційську лагуну

У місті на воді має бути незвичайний різдвяний вертеп. Так вирішив венецієць Франческо Ораціо та встановив..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

У місті на воді має бути незвичайний різдвяний вертеп. Так вирішив венецієць Франческо Ораціо та встановив розфарбовані постаті в самій лагуні.

Ось колиска з немовлям Ісусом, а поруч Йосип і Марія. До них уже йдуть волхви з дарами та паломники. Неподалік — пастухи та інші персонажі різдвяної сцени.

Кілька годин на день усі фігури стоять над самою гладдю води, а під ними — віддзеркалення на повний зріст. У цей час вертеп на воді особливо гарний та урочистий.

Франческо — місцевий продавець, що має хист до малювання. Він уже не перший рік прикрашає лагуну до Різдва. Водночас вертеп не заважає навігації.

Фігури стоять біля мальовничого острова Бурано. Він відомий різнобарвними яскравими фасадами кам’яних будинків та виробництвом мережива. Там також є незвичайна церква з 52-метровою квадратною дзвіницею, яка похилилася під час будівництва через просідання ґрунту. А різдвяного сезону туристів приваблює і вертеп на воді.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяний вертеп на воді прикрасив Венеційську лагунуОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в Лондоні2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: