25.03.2024
Телеканал NTD

Стародавнє бойове мистецтво допомагає індійцям зміцнити здоров’я

Стародавнє бойове мистецтво допомагає індійцям зміцнити здоров'я

Удари, блоки та захвати. У цьому спеціальному храмі індійці вивчають традиційне бойове мистецтво каларипаятту. Пандемія надовго..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Удари, блоки та захвати. У цьому спеціальному храмі індійці вивчають традиційне бойове мистецтво каларипаятту. Пандемія надовго перервала заняття, але зараз тренування відновлюються в усій країні.

Навчання каларипаятту починається з відпрацювання стрибків, ударів та ухиляння від них. Потім учні опановують в’язки ударів та комбінації кількох технік. Далі працюють у парі. І аж потім беруться за зброю. Вона може бути найрізноманітнішою.

[учень]:
«Каларипаятту містить дуже давні знання Індії, зокрема штату Керала. Тренування допомагають поліпшити як фізичне, так і ментальне здоров’я».

Навчання володіння зброєю має багато етапів. Спочатку використовують десять видів дерев’яної зброї, а потім застосовують сталеву. Це меч, ніж, сокира, серп та спис.

Наставник також передає таємні знання про 108 точок життя й смерті на тілі людини, а також як їх використовувати. Каларипаятту містить і науку лікування.

Назва “каларипаятту” означає бій у священному місці. Тому для занять будують спеціальні храми.
Коротке посилання на цю сторінку:

Стародавнє бойове мистецтво допомагає індійцям зміцнити здоров’яНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в Лондоні2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в Хорватії«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: