16.05.2024
Телеканал NTD

Учасниці конкурсу «Міс Всесвіт — 2021» прогулялися Єрусалимом

Учасниці конкурсу «Міс Всесвіт — 2021» прогулялися Єрусалимом

Їхні усмішки приховані під масками, але очі світяться. Попереду в кожної відповідальне завдання — представляти свою..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Їхні усмішки приховані під масками, але очі світяться. Попереду в кожної відповідальне завдання — представляти свою країну на конкурсі «Міс Всесвіт — 2021». Але до заходу ще майже два тижні, і дівчата гуляють Старим містом Єрусалима.

[Еліса Гроуа, учасниця з Ісландії]:
«Це дивовижно. Подивіться, який краєвид позаду мене. Тут є й інші пейзажі — набагато красивіші, але я не знаю, який найкращий. Прогулянка Єрусалимом просто неперевершена».

Конкурс розпочнеться 12 грудня. Він пройде на ізраїльському морському курорті Ейлат. За титул «Міс Всесвіт» змагатимуться дівчата із 77 країн. Раніше через складну ситуацію з коронавірусом відмовилися брати участь Барбадос, Беліз та Малайзія. Україну представлятиме Анна Неплях. Вона із Дніпра.

Ізраїль із 29 листопада на два тижні закрив кордони для іноземців. А місцеві, що прибувають з інших країн, мають дотримуватися карантину.

Для учасників конкурсу зробили виняток. Але вони мусять проходити ПЛР-тест кожні 48 годин, а також дотримуватися інших запобіжних заходів. Раніше в однієї конкурсантки виявили COVID-19.
Коротке посилання на цю сторінку:

Учасниці конкурсу «Міс Всесвіт — 2021» прогулялися ЄрусалимомПінболом захоплюється дедалі більше молодіІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуДва індійські ресторани судяться через куряче каріУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: