28.08.2024
Телеканал NTD

У США 15-річний підліток учинив у школі стрілянину, загинуло троє людей

У США 15-річний підліток учинив у школі стрілянину, загинуло троє людей

У США — знову стрілянина, яка закінчилася трагедією. У середній школі міста Оксфорд штату Мічиган вогонь..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У США — знову стрілянина, яка закінчилася трагедією. У середній школі міста Оксфорд штату Мічиган вогонь відкрив 15-річний підліток. Він зробив від 15 до 20 пострілів.

Наслідки сумні — троє загиблих та вісім поранених. Деякі — у критичному стані.

[Майкл Бушар, шериф]:
«Трагедія забрала життя трьох учнів. Ми вже оголосили їхні імена. Це 16-річний хлопець, який помер дорогою до лікарні в машині швидкої допомоги. Також загинули дві дівчини — 14-ти й 17-ти років. Ще вісім людей дістали поранення: сім учнів та один учитель».

Поліція приїхала за п’ять хвилин після виклику. Зловмисник одразу здався без опору. Місцевий шериф уважає, що швидке реагування допомогло запобігти новим смертям. У вилученому пістолеті було ще сім набоїв.

[Майкл Бушар, шериф]:

«Коли поліціянти забрали в нього пістолет, той був заряджений. А сам він ішов коридором. Я вважаю, що ми завадили йому — жертв могло бути ще сім».

Нападник навчався в цій школі. Його мотиви ще з’ясовують. Поліція вже провела обшук у нього вдома й уважає, що він діяв сам. Відомо, що хлопець скористався зброєю, яку купив його батько за кілька днів до трагедії. Перед нападом підліток опублікував на своїй сторінці в соціальних мережах фото з пістолетом.

Співчуття сім’ям загиблих висловив президент Джо Байден. У місцевій церкві пройшла поминальна служба.
Коротке посилання на цю сторінку:

У США 15-річний підліток учинив у школі стрілянину, загинуло троє людейАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїКім Чен Ин наказав армії та промисловому сектору готуватися до війниФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівля

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: