26.08.2024
Телеканал NTD

Квітучий шафран прикрасив поля на півночі Індії

Квітучий шафран прикрасив поля на півночі Індії

Цілі поля шафрану квітнуть на півночі Індії в штаті Джамму і Кашмір. З приймочок цих квіток..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Цілі поля шафрану квітнуть на півночі Індії в штаті Джамму і Кашмір. З приймочок цих квіток роблять одні з найдорожчих прянощів світу. Сотні туристів приїжджають помилуватися красою шафранових полів.

[турист]:
«Краєвид чудовий. Листопад — місяць шафрану. Зазвичай ці рослини квітнуть у жовтні та листопаді, і ми вчасно приїхали. Нам дуже пощастило».

Прохолодний клімат Кашміру та родючий ґрунт із відмінним дренажем ідеально підходять для вирощування шафрану. Однак примхи погоди можуть за мить зіпсувати весь урожай.

Ціна шафрану залежно від якості та країни походження може сягати трьохсот тисяч гривень за кілограм. Причина в тому, що виробництво дуже трудомістке. В одній квітці — усього три приймочки. На кілограм прянощів потрібно 200 тисяч квіток.

Провідним виробником шафрану вважають Іран, за ним іде Індія.
Коротке посилання на цю сторінку:

Квітучий шафран прикрасив поля на півночі ІндіїОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроПрогулянка найромантичнішим садом світуТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: