19.02.2024
Телеканал NTD

На Тайвані стався землетрус

На Тайвані стався землетрус

Кадри з Тайваню. У неділю тут стався землетрус силою 6,5 бала. Осередок залягав у північно-східній частині..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Кадри з Тайваню. У неділю тут стався землетрус силою 6,5 бала.

Осередок залягав у північно-східній частині острова в повіті Ілан на глибині 66 кілометрів. Підземні поштовхи відчувалися на півночі, сході та заході Тайваню. У столиці Тайбеї хитало будівлі.

Незабаром після першого поштовху стався другий — силою 5,4 бала.

Повідомлень про загиблих не надходило. Про серйозні пошкодження інфраструктури — теж.

У Тайбеї закрили метро. Однак після недовгих обстежень підземка відновила роботу. Перебоїв із постачанням електроенергії немає. Адміністрація залізниці перевіряє чи не пошкоджено колії.

Землетруси на Тайвані бувають часто. Острів розташований біля стику двох тектонічних плит. Так, п’ять років тому внаслідок стихійного лиха в південній частині Тайваню загинуло понад 100 осіб. А жертвами землетрусу силою 7,3 бала в 1999 році стало понад 2000 осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Тайвані стався землетрусВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліЛісові пожежі в Чилі дісталися морських курортів — загинуло 112 людейДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіПравоцентрист Александр Стубб переміг на президентських виборах у ФінляндіїНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераПівденнокорейці стають у черги за дешевою цибулею на тлі зростання цінПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиГромадяни М’янми тисячами втікають до Таїланду через посилення бойових дій

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: