20.09.2024
Телеканал NTD

Німеччиною пронісся шторм «Ігнац»

Німеччиною пронісся шторм «Ігнац»

Злива й ураганні пориви вітру швидкістю понад 100 кілометрів за годину. На Німеччину налетів перший цього..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Злива й ураганні пориви вітру швидкістю понад 100 кілометрів за годину. На Німеччину налетів перший цього сезону сильний шторм. Попередження про негоду випустили для більшої частини країни. Людей просили не виходити з дому.

Повалено багато дерев. Деякі, впавши, пошкодили будівлі й перекрили дорожній рух. Пошкоджено лінії електропередачі. У деяких регіонах є постраждалі, але про загиблих повідомлень не надходило.

У Берліні два дерева впали на житловий будинок.

[Томас Кірштейн, пожежник]:
«На цих деревах багато листя. Це означає, що вітру легше їх звалити — поверхня взаємодії більша. Саме це ми бачимо сьогодні — доводиться прибирати багато повалених дерев».

Шторм назвали «Ігнац».

Порушено й графік роботи транспорту — потяги не ходять або ходять із великими затримками. У Північному Рейні — Вестфалії зупинили й поїзди далекого сполучення.

Метеорологи застерігають, що можуть початися повені. Це стосується районів на узбережжі Північного моря і річок Ельба та Везер.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німеччиною пронісся шторм «Ігнац»Марш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиВ Індонезії через повені та зсуви гинуть людиНирки — у центрі нової кризи в НепаліЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуВерховний суд США дозволив Техасу арештовувати нелегальних мігрантівАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняДональд Трамп здобув перемогу на перших президентських праймеріз

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: