25.12.2024
Телеканал NTD

Тайські авіакомпанії вже готують літаки до напливу туристів

Тайські авіакомпанії вже готують літаки до напливу туристів

Від інженерів до пілотів та стюардес. Тайська авіаційна індустрія готується до відкриття країни після скасування деяких..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Від інженерів до пілотів та стюардес. Тайська авіаційна індустрія готується до відкриття країни після скасування деяких обмежень, які діяли понад півтора року. Незабаром вакциновані жителі деяких країн зможуть в’їжджати до Таїланду без проходження карантину.

[Бан’ят Хансакул, авіаційний інженер]:
«Відкриття країни поверне нас у колишні часи. Раніше наші всі 60 літаків обслуговували понад сто маршрутів. Це в нас у крові, тож повернутися до роботи буде легко».

Загалом уряд дав зелене світло для туристів 46 країн. Авіакомпанії швидко відреагували та почали готувати свої літаки до рейсів.

[Віроте Тіраваттананон, пілот]:
«Я щасливий знову літати. Туристи повертаються, тому ми теж знову працюватимемо».

[Кончамон Пітаяпітпат, стюардеса]:
«Я дуже рада, бо Таїланд — це країна туризму. Іноземці люблять приїжджати до Таїланду. Я дуже чекаю на повернення іноземців».

Так, одна з тайських авіакомпаній зараз використовує коло 10 повітряних суден із 60, а ще одна — 13 із 38. Як очікують, коли знімуть обмеження, прибуде більше гостей із Камбоджі, Сінгапуру та Малайзії.

Утім, радість стримана, бо країни зі списку теж обмірковують свої карантинні заходи.

[Дамронг Фаспіпаткул, представник тайської авіакомпанії]:
«У кожному разі слід обміркувати процедуру відкриття: як іноземні туристи до нас приїжджатимуть. Також треба продумати, як тайці їздитимуть за кордон. Чи прийматимуть інші країни наших громадян, як ми їхніх».

2019 року Таїланд відвідало коло 40 мільйонів іноземних гостей. Цьогоріч влада країни радітиме, якщо приїде хоча б 100 тисяч.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: