20.04.2024
Телеканал NTD

Повені та зсуви в Непалі: 77 загиблих

Повені та зсуви в Непалі: 77 загиблих

Щонайменше 77 людей загинуло в Непалі за три дні рясних дощів. Через зливи в усій країні..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Щонайменше 77 людей загинуло в Непалі за три дні рясних дощів. Через зливи в усій країні почалися повені та зсуви. Приблизно 30 людей уважають зниклими безвісти. Більш як 20 потрапило до лікарень із травмами.

Місцевість у Непалі переважно гориста. Вода змиває будинки й мости, руйнує дороги. Затоплено аеропорт міста Біратнагар.

За 350 кілометрів від столиці Катманду повінь відрізала від світу село, де живе 60 осіб. Люди в пастці вже два дні. Рятувальники намагаються до них дістатися.

Дуже постраждав урожай рису.

Влада планує виділити сім’ям загиблих по 1700 доларів. Постраждалих обіцяють лікувати безплатно.

Сезон дощів у Непалі зазвичай триває з червня по вересень. Цього року він затягнувся. Повені та зсуви для цієї пори звичне явище.

Влада країни попереджає, що найближчими днями випаде ще більше опадів. У горах на сході Непалу очікується снігопад.
Коротке посилання на цю сторінку:

Повені та зсуви в Непалі: 77 загиблихЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуПожежі в Колумбії президент оголосив стихійним лихомФермери блокують автомагістралі в усій ІспаніїКанада обмежить час роботи для іноземних студентівНайпотужніший за 25 років землетрус на Тайвані: щонайменше четверо загиблихФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиДесятки загиблих: Пакистан накрили рясні снігопади та зливи

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: