20.11.2024
Телеканал NTD

Останній Бонд Крейга: агенту 007 не час помирати

Останній Бонд Крейга: агенту 007 не час помирати

Холодний погляд й англійська стриманість — Деніел Крейг відмінно вписався в образ Джеймса Бонда. Він пройшов..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Холодний погляд й англійська стриманість — Деніел Крейг відмінно вписався в образ Джеймса Бонда. Він пройшов перевірку часом, виконуючи роботу агента 007 найдовше. Крейг — обличчя франшизи з 2006 року.

Але нещодавно Крейг виконав головну роль стрічки востаннє. На екрани виходить п’ятий і останній фільм із його участю — «Не час помирати».

Шанувальники бондіани затамували дух, бо вже почали вибирати нового кандидата.

[Ієн Кайнейн, редактор журналу про Джеймса Бонда]:

«Щодо Деніела Крейга, ми досі бачимо, що він, особливо в перших своїх двох фільмах “Казино Рояль” та “Квант милосердя”, повністю віддається цій ролі. Він не став пародією головного героя, як було з Роджером Муром».

Роджер Мур із 73 року знявся в семи фільмах про Бонда. Тоді він був великою зіркою.

Пірс Броснан став найстарішим Бондом-новачком. Він долучився до франшизи в 42 роки. А ось його попередникові Муру на той час було вже під 50.

Актора Тімоті Далтона називають найбільш недооціненим Бондом. Та для багатьох уособленням образу завжди буде Шон Коннері.

Але яке ж майбутнє агента 007? Аналітики впевнені, що персонаж і далі приваблюватиме людей до кінотеатрів.

[Ієн Кайнейн, редактор журналу про Джеймса Бонда]:
«Це дійна корова для студії».

Відколи вибухнула пандемія, для кінотеатрів настали скрутні часи. Можливо, шпигун, який рятує світ, прийде на допомогу й кінематографу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Останній Бонд Крейга: агенту 007 не час помиратиШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруПінболом захоплюється дедалі більше молоді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: