29.02.2024
Телеканал NTD

Художник перевірив, що зможе створити на горі за мінус 10 градусів Цельсія

Художник перевірив, що зможе створити на горі за мінус 10 градусів Цельсія

Складно повірити, але тут, в італійському місті Больцано, зараз сонячний вересневий день. Просто художник Пітер Сеноньєр..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Складно повірити, але тут, в італійському місті Больцано, зараз сонячний вересневий день. Просто художник Пітер Сеноньєр перебуває в особливому робочому просторі.

Це камера приватного дослідницького центру. Тут спеціалізуються на моделюванні екстремальних погодних умов.

Пітер вирішив перевірити, як це — творити в умовах високогірних Альп, коли сильний вітер і холод. Термометр показує мінус 9,5 градусів Цельсія.

Чоловік працює по вісім годин щодня.

[Пітер Сеноньєр, художник]:
«Одна річ — виставити своє мистецтво на огляд. Але зовсім інша — процес створення. І тут, у камері, маємо унікальні можливості, яких немає в жодному музеї, галереї чи виставковому залі».

Це випробування не лише творчих здібностей, але й тіла художника. Перш ніж почати проєкт, він ретельно перевірився в лікарів.

Директор центру каже, що всі екстремальні умови вони погодили із самим художником.

[Крістіан Штюрер, директор центру]:
«Ми наповнили камеру снігом, увімкнули снігові машини. Ми також провели невеликий експеримент: створили лід на скульптурі».

До речі, кожен відвідувач міг спостерігати за тим, що відбувається, як зовні через вікна, так і зсередини.
Коротке посилання на цю сторінку:

Художник перевірив, що зможе створити на горі за мінус 10 градусів ЦельсіяУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Осінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеБалабан — душа музичної культури АзербайджануМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в Лондоні«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у Лондоні2400 троянд різних сортів привезли на виставку в Індії200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським АхмадабадомВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в Італії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: