26.11.2024
Телеканал NTD

В Іспанії обвалився житловий будинок, шукають тих, хто вижив

В Іспанії обвалився житловий будинок, шукають тих, хто вижив

В Іспанії обвалився житловий триповерховий будинок. Трагедія сталася в курортному місті Пеніскола, що в регіоні Валенсія...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

В Іспанії обвалився житловий триповерховий будинок. Трагедія сталася в курортному місті Пеніскола, що в регіоні Валенсія.

Подія сталася близько 8 години вечора 25 серпня. У будинку було 20 квартир. Жили там переважно туристи, і багатьох на момент обвалення не було вдома — вони гуляли.

На місці працюють рятувальники. Під завалами опинилося щонайменше троє людей. Одного чоловіка знайшли. Він був притомним і говорив із пожежниками. Його вдалося врятувати. Тепер шукають матір із дитиною.

[Енріке Геа, пожежник]:
«Рятували його з 8 вечора до 12 ночі. Тепер шукаємо інших».

[Карлос Віргілі, пожежник]:
«Дуже складна робота. Ми доклали багато зусиль, і все вийшло. Зверху було чимало уламків. Ми зробили отвір, зміцнили зону, оскільки вона була дуже хиткою, і могло статися все, що завгодно».

Що саме стало причиною обвалення, поки невідомо. Будинок звели кілька десятків років тому. Триває слідство. Можливо, це сталося через підтоплення, до якого призвели дощі.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Іспанії обвалився житловий будинок, шукають тих, хто виживЦАГАЛ: у Секторі Гази загинув 31 ізраїльський заручникМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в ЙорданіїНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуВ Україні новий головнокомандувачАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахЗбиті в Ізраїлі іранські дрони, дуже ймовірно, мають китайські компоненти

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: