20.11.2024
Телеканал NTD

На Дунаї відбувся заплив на незвичайних човнах

На Дунаї відбувся заплив на незвичайних човнах

Човни з картону, пластикових пляшок, порожніх баків, пінопласту й велосипедних деталей. На Дунаї в Угорщині пройшов..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Човни з картону, пластикових пляшок, порожніх баків, пінопласту й велосипедних деталей. На Дунаї в Угорщині пройшов традиційний заплив на саморобних і, головне, смішних плавзасобах.

Політ фантазії тут необмежений. Але є певні правила. Судна не можна робити з готових човнів, каяків чи каное, а також використовувати матеріали, які шкодять довкіллю.

[Рафаель Соллосі, організатор запливу]:
«Тут довкола живе дуже багато трішки божевільних людей. Тому стільки охочих побудувати такі човни й узяти участь у запливі. Вони часто кажуть, що в цей час почуваються рок-зірками на сцені».

Одна команда побудувала човен у вигляді блюда з піцою. А голови учасників виконували роль начинки. Щоправда, лопаті за допомогою педалей крутити так і не вдалося.

[учасник запливу]:
«Наша команда в піцерії точно божевільна, до того ж ми всі любимо річку, і ми фанати цього села. Є ще багато інших причин, через які ми це робимо, але найважливіша — від душі посміятися».

У запливі взяло участь 16 команд.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Дунаї відбувся заплив на незвичайних човнахЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуСендбординг повертається до Намібії«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви Марії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: