19.05.2024
Телеканал NTD

Пума, мавпи й черепахи: 100 тварин випустили в дику природу Колумбії

Пума, мавпи й черепахи: 100 тварин випустили в дику природу Колумбії

У цьому ящику перевозять пуму. Ще мить і вона опиниться на волі. Цей хижак — один..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У цьому ящику перевозять пуму. Ще мить і вона опиниться на волі. Цей хижак — один зі ста тварин, визволених із чорного ринку в Колумбії. Сьогодні її випустили в новий дім у віддаленому природному заповіднику Примавера. Він лежить на кордоні з Венесуелою.

[Альваро Енріке Камачо, ветеринар]:
«Ми перевозимо самицю пуми, вона готова. Адаптація й реабілітація минули успішно, і її можна випустити в екосистему. Ми також випускаємо коло восьми приматів».

Транспортують тварин колумбійські силовики. Крім пуми, сьогодні на свободу випускають білолицих капуцинів і черепах тартаруг.

[Альваро Енріке Камачо, ветеринар]:
«Ми перевозимо 90 черепах тартаруг. Це дуже важлива справа, бо ці тварини перебувають під загрозою зникнення. Завдяки цій місії колумбійських збройних сил ми можемо повернути їх у довкілля, щоб зберегти їхню популяцію».

[Луїс Мігель Діас, полковник]:
«Ми перевезли черепах тартаруг, пуму й випустили їх на волю в Сан-Хорхе, що в департаменті Вічада. Це приватний заповідник, де інвестиції допомогли зберегти ці види для майбутніх поколінь».

Тваринний світ Колумбії вважається одним із найрізноманітніших на планеті. Тут зосереджено коло 10 % світової флори й фауни.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пума, мавпи й черепахи: 100 тварин випустили в дику природу КолумбіїСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиУ Камеруні стартувала перша у світі програма планової вакцинації проти маляріїПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немає

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: