23.09.2024
Телеканал NTD

Успішна ніша: йорданка виготовляє мило з верблюжого молока

Успішна ніша: йорданка виготовляє мило з верблюжого молока

На цій фермі в місті Ірбід у Йорданії доять верблюдів і продають їхнє молоко. Тут це..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

На цій фермі в місті Ірбід у Йорданії доять верблюдів і продають їхнє молоко. Тут це — один із найпопулярніших харчів. Місцева жителька Лара аль-Тіті знайшла йому й інше застосування. Вона робить із нього мило.

[Лара аль-Тіті, власниця майстерні з виробництва мила]:
«Я перша в Йорданії, хто виробляє товари з верблюжого молока. Це було непросте завдання, такого мила мало здебільшого тому, що важко дістати верблюже молоко. Воно не завжди є».

Лара — мати трьох дітей, і знає наскільки важливі якісні продукти. Верблюже молоко вибрала як ключовий інгредієнт, бо вважається, що в ньому втричі більше вітаміну С, ніж у коров’ячому молоці.

Спочатку жінка робила мило вдома вручну. Потім її виробництво розширилося до окремої майстерні.

[Лара аль-Тіті, власниця майстерні з виробництва мила]:
«Щонайперше, зважую мило. Додаю різні види олії, щоби зберегти якість мила та його терапевтичний ефект. Воно має добре пінитися й бути твердим».

Її ніша виявилася успішною. Попит на таке верблюже мило зростає. Зараз Лара уклала контракти з фабриками в усій Йорданії.

[Лара аль-Тіті, власниця майстерні з виробництва мила]:
«Я поступово розвинула ідею й розширила її від домашнього бізнесу до укладення угод із фабриками, які виробляють мило для мене. Також і далі створюю мило вручну у своїй майстерні».

Зараз Лара виготовляє коло 4000 брусків мила на місяць. Їх продають у Йорданії та інших країнах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Успішна ніша: йорданка виготовляє мило з верблюжого молокаМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуУ Франції під час протестів фермерів загинула жінкаПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромДо 12 років каторжних робіт засудили двох підлітків у КНДР за перегляд південнокорейських кліпівШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиТисячі індійців прагнуть поїхати працювати до ІзраїлюЯрмарок колекційних іграшок: як сотні фунтів віддають за «старий пластик»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: