18.09.2024
Телеканал NTD

«Це полювання на відьом»: колишнього адвоката Трампа позбавили ліцензії

«Це полювання на відьом»: колишнього адвоката Трампа позбавили ліцензії

[Руді Джуліані, адвокат

Дата завантаження: 2024-04-18

video

[Руді Джуліані, адвокат]:
«Це одностороннє рішення».

Відомий американський адвокат, який захищав інтереси Дональда Трампа під час недавніх виборів, тимчасово втратив свою ліцензію. Її анулював апеляційний суд штату Нью-Йорк через те, що Руді Джуліані нібито робив неправдиві й такі, що вводять в оману, заяви щодо фальсифікацій на виборах.

[Руді Джуліані, адвокат]:
«Як вони можуть казати, що я брехав, якщо слухання не було?.. Суди не можуть ухвалювати рішення на основі статей у газетах. Хіба що вони демократи в демократичному місті… Рейди проводили лише в офісах адвокатів Трампа. І карають лише адвокатів Трампа, не заслухавши їхню сторону захисту».

У вердикті сказано: «Є неспростовні докази того, що [Джуліані] робив явно неправдиві й такі, що вводять в оману, заяви в судах, Конгресі й перед громадськістю загалом, бувши адвокатом колишнього президента Дональда Трампа. Поведінка [Джуліані] загрожує суспільним інтересам і вимагає його тимчасового відсторонення від юридичної практики».

[Руді Джуліані, адвокат]:

«Я 50 років працював адвокатом. І ніколи не було жодної скарги. Ніколи не було жодної проблеми. Гадаю, що хтось має розв’язати реальну проблему: прибрати подвійні стандарти із судової системи. Америка вже не та. Серед суддів сидять упереджені демократи, які спираються на газети замість свідків».

Після виборів Джуліані неодноразово заявляв, що сотні тисяч голосів за відкріпними талонами підрахували неправильно. Він також говорив про інші порушення. Усе це суд назвав неправдивими заявами.

[Руді Джуліані, адвокат]:
«Перш ніж казати, що я діяв неналежним чином, вам варто послухати свідків».

77-річний Джуліані — експрокурор США й ексмер Нью-Йорка.

Дональд Трамп розкритикував рішення суду.

Він написав: «Складно повірити, що Нью-Йорк хоче позбавити Руді Джуліані, великого американського патріота, його юридичної ліцензії, бо він боровся з тим, що вже було доведено як фальсифікації на виборах».

45-й президент США назвав рішення суду «полюванням на відьом».
Коротке посилання на цю сторінку:

«Це полювання на відьом»: колишнього адвоката Трампа позбавили ліцензіїСвітові ціни на какао б’ють рекордиПожежі в Колумбії президент оголосив стихійним лихомІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора ГазиБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаЄвропарламент затвердив нові імміграційні правила ЄвросоюзуТисячі сербів знову протестують проти результатів виборівБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: