19.04.2024
Телеканал NTD

Під завалами 12-поверхової будівлі в американському Маямі може ще бути до 100 осіб

Під завалами 12-поверхової будівлі в американському Маямі може ще бути до 100 осіб

В американському Маямі триває рятувальна операція. У четвер приблизно о другій годині ночі частково завалилася житлова..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

В американському Маямі триває рятувальна операція. У четвер приблизно о другій годині ночі частково завалилася житлова дванадцятиповерхівка під назвою «Вежа Шамплейна». Вона стоїть у районі Серфсайд, що на півночі від Маямі-Біч, прямо на береговій лінії.

Уже виявили тіло одного загиблого, ще 35 осіб витягли з-під завалів живими. Деякі перебувають у важкому стані. Водночас безвісти зниклими вважають близько 100 осіб. Це означає, що кількість жертв може значно зрости. Скільки точно людей перебувало в будинку на момент трагедії, невідомо.

[місцева жителька]:
«Мені так шкода сімей, які проходять через усе це. Прошу Бога, щоб він їм допоміг, щоб вони якомога швидше знайшли своїх родичів, які все ще залишаються всередині. Дуже сумно. Сподіваюся, пожежники знайдуть людей».

[місцева жителька]:

«Дуже сумно. Але є надія, що пожежники добре попрацюють із собаками й когось знайдуть».

Що спричинило трагедію, поки невідомо. Дві секції багатоповерхівки склалися буквально як картковий будиночок. Водночас, як зазначають очевидці, спочатку впала центральна частина будівлі, а потім та, що стояла ближче до берега.

У будинку жили сім’ї, а також люди, які зазвичай приїжджають до Флориди на літо.

Чиновники кажуть, що багатоповерхівку звели в 1981 році. На момент трагедії її саме ремонтували. Також поруч недавно поставили інший будинок.

Загалом у будівлі було понад 130 квартир, і приблизно у 80 із них жили люди.
Коротке посилання на цю сторінку:

Під завалами 12-поверхової будівлі в американському Маямі може ще бути до 100 осібПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНВеликі повені на півночі Іраку: є загибліМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиЯк накладні вії з КНДР наповнюють магазини світуВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіПо підземних об’єктах хуситів завдали ударів у ЄменіЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»У Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загиблі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: