23.10.2024
Телеканал NTD

Сумна межа: Вашингтонський собор ударив у дзвони на згадку про померлих від коронавірусу

Сумна межа: Вашингтонський собор ударив у дзвони на згадку про померлих від коронавірусу

Дощового вечора 10 червня пролунали дзвони Вашингтонського кафедрального собору. У них ударили на згадку про тих,..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Дощового вечора 10 червня пролунали дзвони Вашингтонського кафедрального собору. У них ударили на згадку про тих, хто через коронавірус відійшов у засвіти. По одному удару за кожну тисячу померлих. Загалом 600 ударів. За 15 місяців епідемії SARS-CoV-2 офіційно в США забрав понад 600 тисяч людей.

Перед цим собор дзвонив на згадку про жертв коронавірусу майже пів року тому — 15 грудня. Тоді померлих у США було 300 тисяч.

Нагадаємо, США досі на першому місці у світі за загальною кількістю заражень за весь час пандемії — це понад 34 мільйони випадків.

Пік смертей було зафіксовано в середині січня цього року — 4,5 тисячі померлих за добу. Зараз ця кількість упала до трохи більше як 400.

У США активно вакцинують населення, що допомогло знизити середньодобові показники заражень і смертей. Як повідомляють Центри з контролю й профілактики захворювань, щонайменше одну дозу вакцини отримала понад половина американців — 52 %. Повністю вакциновано 42,5 % жителів країни.

Загалом коронавірус у світі виявили у 175 мільйонів 625 тисяч осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сумна межа: Вашингтонський собор ударив у дзвони на згадку про померлих від коронавірусуПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиДональд Трамп здобув перемогу на перших президентських праймерізАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїАлбанія незабаром почне приймати мігрантів у межах угоди з ІталієюНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахЄвропарламент затвердив нові імміграційні правила ЄвросоюзуІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»У Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпеку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: