25.10.2024
Телеканал NTD

Як назвали свою новонароджену дочку Гаррі й Меган

Як назвали свою новонароджену дочку Гаррі й Меган

Жителі району Монтесіто, що в каліфорнійському окрузі Санта-Барбара, раді поповненню в британській королівській родині. Саме тут..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Жителі району Монтесіто, що в каліфорнійському окрузі Санта-Барбара, раді поповненню в британській королівській родині. Саме тут 4 червня побачила світ ще одна правнучка королеви Єлизавети II.

Дівчинка народилася в герцогів Сассекських Меган та Гаррі. Вона стала восьмою в черзі на британський престол.

Жителі Монтесіто кажуть, що це місце — одне з найліпших у світі для сімей, і що вони вже звикли до знаменитостей.

[Рей Стоукс, житель Монтесіто]:

«Чудово, що в Монтесіто з’явився ще один член королівської родини. Це відмінне місце. Якість життя тут дивовижна. Гадаю, вони правильно зробили, що приїхали сюди».

[Елісон Гарді, жителька Монтесіто]:
«У нас тут проходило весілля Кардаш’ян. На цій вулиці. Ми звикли до всіх цих вертольотів і всього такого. У нас тут живе Еллен, Опра та інші суперзірки. Тепер ось члени королівської родини. Я не можу сказати, що ми звикли, але це великий крок угору від Голлівуду. Ми також ставимося до такого дуже делікатно. Нехай насолоджуються усамітненням».

Чимало обговорень викликало й ім’я новонародженої — Лілібет «Лілі» Діана Маунтбеттен-Віндзор. Водночас Лілібет — це сімейне прізвисько королеви Єлизавети II.

Ось що про це кажуть перехожі в австралійському Сіднеї.

[Робін Дейвіс, жителька Сіднея]:
«Чудово, що вони включили бабусю й Діану, особливо Діану. Гадаю, я би спочатку поставила ім’я Діана, перед Лілібет. Цікаво, що про це думає королева».

Лілібет «Лілі» Діана побачила світ у лікарні Санта-Барбари. Перша дитина пари, Арчі, народилася у 2019 році.
Коротке посилання на цю сторінку:

Як назвали свою новонароджену дочку Гаррі й МеганСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Мітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікриОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)Друга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїМарокко: лазні закриті, води немає

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: