18.05.2024
Телеканал NTD

Ексклюзивний магазин Гаррі Поттера відкривається в Нью-Йорку

Ексклюзивний магазин Гаррі Поттера відкривається в Нью-Йорку

Шанувальники Гаррі Поттера незабаром зможуть не просто зануритися в чарівний світ хлопчика-мага, але й щось купити..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Шанувальники Гаррі Поттера незабаром зможуть не просто зануритися в чарівний світ хлопчика-мага, але й щось купити на згадку. У Нью-Йорку відкривається єдиний у світі офіційний флагманський магазин, присвячений фантастичній історії.

Магазин пропонуватиме найбільшу колекцію товарів із фільмів про Гаррі Поттера, а також фентезі «Фантастичні звірі і де їх шукати» — це спіноф, який розповідає про події, що сталися за 65 років до початку основної саги.

[Карл Дюррант, головний менеджер магазину]:
«Ми дуже раді, що в Нью-Йорку відкрився магазин Гаррі Поттера. Це 1950 квадратних метрів торгової площі, розташованої на трьох поверхах у самому серці району Флетайрон».

Під стелею ширяє модель фенікса Фоукса, а в атріумі магазину стоїть грифон Дамблдора. Також можна побачити понад 50 чарівних паличок, серед яких і «Золотий снич».

[Карл Дюррант, головний менеджер магазину]:
«Це точна копія грифона Дамблдора, який зберігається в наших архівах у лондонській студії Warner Bros. Це, напевно, моя улюблена тема. Щодо товарів гадаю, що мій улюблений товар — це паличка “Золотий снич”, знову ж таки на 100 % ексклюзивна для Нью-Йорка».

Відвідувачі зможуть зробити фото в лондонській телефонній будці, яка доставляє до Міністерства магії, пограти з паличками за інтерактивним столом та приміряти черевики Геґріда.

Сім романів Джоан Роулінг про хлопчика-чарівника розійшлися світом накладом понад 500 мільйонів копій. За ними зняли вісім блокбастерів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ексклюзивний магазин Гаррі Поттера відкривається в Нью-ЙоркуРясні снігопади та крижаний дощ: Європа переживає транспортний колапсСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівЯрмарок колекційних іграшок: як сотні фунтів віддають за «старий пластик»У Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у СуданіВирощування календули процвітає в Єгипті, попри економічний спад

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: