28.11.2024
Телеканал NTD

Іспанець виконав рекордне 30-метрове переднє сальто на змаганнях із фрирайду

Іспанець виконав рекордне 30-метрове переднє сальто на змаганнях із фрирайду

Іспанець Б'єнвенідо Агуадо встановив рекорд, виконавши переднє сальто на гірському велосипеді. Протяжність його стрибка становила 30..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Іспанець Б’єнвенідо Агуадо встановив рекорд, виконавши переднє сальто на гірському велосипеді. Протяжність його стрибка становила 30 метрів. Фрирайдер брав участь у змаганнях Darkfest-2021 у Стелленбосі, що в ПАР.

[Б’єнвенідо Агуадо, фрирайдер]:
«Я дуже довго чекав цього й особливо чекав цих змагань Darkfest. Дув досить сильний вітер, тому ми проїхали менше кіл, ніж збиралися. Але настав час (для стрибка). Після цього вся напруга зникла, і зараз я найщасливіша людина на планеті».

Попередній рекорд належить канадцеві Тому ван Стінбергену. На змаганнях у 2014 році він виконав переднє сальто, пролетівши в повітрі 21 метр.

Darkfest — це частина заходів, які організовують для фрирайдерів у всьому світі. Цього року змагання мали пройти в лютому, але через пандемію їх відклали.

Траси для велосипедистів проєктують найкращі перегонники планети. Цього разу в ПАР побудували найдовшу трасу за всю історію змагань Darkfest.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: