25.11.2024
Телеканал NTD

Розкішний амстердамський готель готує гамбургери по 20 євро за штуку

Розкішний амстердамський готель готує гамбургери по 20 євро за штуку

На кухні одного з амстердамських готелів і уявити не могли, що колись готуватимуть гамбургери. Цей готель..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

На кухні одного з амстердамських готелів і уявити не могли, що колись готуватимуть гамбургери. Цей готель уважають одним із найрозкішніших у Нідерландах. Номери коштують від 700 доларів за ніч, а тутешній шеф-кухар отримав дві зірки Мішлен. І все ж він почав готувати фастфуд.

Причиною, звісно, стала пандемія. Оскільки готелі в країні закриті, їхні ресторани змушені готувати їжу на замовлення. Тож тут вирішили робити гамбургери по 20 євро за штуку.

[Роберто Паєр, менеджер готелю]:
«Оскільки наш готель — найрозкішніший у країні, я дещо скептично поставився до ідеї, але команда мене переконала. Я сказав їм лише одне: “Якщо ми це робитимемо, то це має бути чимось унікальним, воно має вражати”. Потім виникла ідея з коробкою. Вона дуже мені сподобалося».

Якщо точніше, один гамбургер коштує 19 із половиною євро, плюс доставлення. У ному 240-грамова котлета з голштино-фризької яловичини, беркширський бекон, французька булочка та витриманий голландський сир.

Користувачі служби доставлення дали цій страві 4,8 зірки з 5 можливих.

На розроблення ідеального бургера поклали багато сил. Слід було все перевірити, особливо тому, що до пандемії в ресторані готелю фастфуд не готували.

[Сідні Шуте, шеф-кухар ресторану в готелі]:
«Ми здійснили багато тестових доставлянь, щоб зрозуміти, скільки хвилин триває дорога від кухні до клієнтів. Для мене найголовніше, щоб це були найкращі гамбургери, які тільки можна купити тут, в Амстердамі».

У Нідерландах планували найближчими днями почати ослаблювати карантинні заходи. Однак пізніше вирішили, що поспішати не слід, і відклали це до 28 квітня.

А тим часом в амстердамському готелі замислилися, чи залишати в меню гамбургер за 20 євро після того, як карантин закінчиться.
Коротке посилання на цю сторінку:

Розкішний амстердамський готель готує гамбургери по 20 євро за штукуМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиШтат США Нью-Джерсі сподівається вийти на ринок кленового сиропуУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїКонфіскованій зброї знайшли мирне застосування в Перу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: