23.03.2024
Телеканал NTD

Південнокореєць обіцяє завжди користуватися смартфонами LG, які зникають із ринку

Південнокореєць обіцяє завжди користуватися смартфонами LG, які зникають із ринку

Південнокореєць Лю Хен Су називає себе затятим шанувальником смартфонів LG. Компанія планує згорнути їх виробництво до..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Південнокореєць Лю Хен Су називає себе затятим шанувальником смартфонів LG. Компанія планує згорнути їх виробництво до кінця липня, та чоловік обіцяє користуватися цією продукцією якнайдовше.

Лю живе в Аняні, що біля Сеула. За 23 роки зібрав майже 90 смартфонів. Удома він виділив цілу кімнату, де зберігає і ремонтує ці пристрої.

[Лю Хен Су, шанувальник смартфонів LG]:
«Я ніколи не був меломаном, але можу вловити різницю у звуці. Смартфони LG мені сподобалися через звук, і я їх полюбив».

LG Electronics вийшла на ринок смартфонів у 2013 році. Вона була третім за величиною виробником після Apple та Samsung, але відстала від конкурентів. Причиною називають програмні й апаратні збої, повільне оновлення ПЗ та брак досвіду в маркетингу.

[Лю Хен Су, шанувальник смартфонів LG]:
«Для мене смартфон Samsung — розумний приятель, Apple — подружка. А смартфон LG — друг, з яким я розділяв життєві злети й падіння. Сумно бачити, як він відходить. Дуже сумно».

Останні шість років підрозділ смартфонів LG зазнавав збитків. Наприкінці минулого року їх загальна сума сягнула 4,5 мільярда доларів.

[Лю Хен Су, шанувальник смартфонів LG]:
«Коли я дістаю смартфон LG, люди просто в захваті. Мені смішно й водночас сумно. Це корейський телефон, але деякі думають, що китайський, бо рідко такий бачать. Молодь не часто купує смартфони LG, тому вони стали незвичайними й рідкісними».

Чоловік навчився лагодити смартфони самотужки. Каже, що це неважко. Він збирається підтримувати пристрої в робочому стані щонайдовше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Південнокореєць обіцяє завжди користуватися смартфонами LG, які зникають із ринкуПрезидент Південної Кореї закликав лікарів-страйкарів шукати компромісАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуНирки — у центрі нової кризи в НепаліСрібло в Єгипті — нове золотоЯрмарок колекційних іграшок: як сотні фунтів віддають за «старий пластик»Друга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансування

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: