28.04.2024
Телеканал NTD

У Каліфорнії квітучі поля жовтцю приваблюють туристів

У Каліфорнії квітучі поля жовтцю приваблюють туристів

Буяння барв і весняний настрій. Знамениті квіткові поля, що біля каліфорнійського міста Карлсбад, приваблюють любителів природи...

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Буяння барв і весняний настрій. Знамениті квіткові поля, що біля каліфорнійського міста Карлсбад, приваблюють любителів природи. Таке видовище тут можна бачити щороку, але пандемія довго протримала людей удома.

[Фред Кларк, директор ферми ― власника квіткових полів]:
«Мені найбільше подобається спостерігати, як люди насолоджуються цим цвітінням. І торік мені найбільше не вистачало саме цього. Прогулянка квітковими полями дарує людям багато радості та щастя».

Жителі Каліфорнії раді, що карантинні обмеження ослабили, а також що в життя повертаються розваги.

[туристка]:
«Таке відчуття, що люди стали ближчими один до одного. Усі навколо такі щасливі й просто милуються квітами. Усе як раніше».

Ці поля можна відвідувати до 9 травня. Тут росте 70 мільйонів квітів жовтцю. Власники ферми виводять власні сорти, домагаючись, щоб квіти стали яскравішими й пишнішими.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Каліфорнії квітучі поля жовтцю приваблюють туристівВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраУ бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церквіКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКО10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в Марракеші

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: