29.08.2024
Телеканал NTD

В Індії вакцинують жителів віддалених сіл

В Індії вакцинують жителів віддалених сіл

В Індії наростає друга хвиля епідемії коронавірусу. На початку цього тижня добова кількість нових інфікованих уперше..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

В Індії наростає друга хвиля епідемії коронавірусу. На початку цього тижня добова кількість нових інфікованих уперше перевищила 100 тисяч, і відтоді вона тільки збільшується. За цим показником країна зараз на першому місці у світі.

Водночас в Індії і далі масово вакцинують населення всіх вікових груп. Намагаються дістатися й до віддалених районів.

Медпрацівники селища Кавіта, що за 25 кілометрів від Ахмадабада, щодня сідають у машину й проїжджають сільськими дорогами досить довгий шлях. Сьогодні вони вакцинують працівників невеликого цегельного заводу, який стоїть у глухій місцевості.

[Вінод Бхаї Наяк, працівник цегельного заводу]:

«Робітників із Раджастану, які разом зі мною тут обпалюють цеглу, сьогодні вакцинували. І тих, кому 45 років, і тих, кому більше».

Зараз в Індії використали вже понад 90 мільйонів доз вакцини. На тлі нового сплеску захворюваності країна частково затримала експорт своїх препаратів, щоб зробити щеплення власним громадянам.

Нинішній спалах значно інтенсивніший за першу хвилю, що сталася торік. Це застало владу зненацька. Вона звинувачує людей, що ті розслабилися й знову стали юрбитися й не носять масок.

Індія — третя країна, що найбільше постраждала від коронавірусу, після США та Бразилії. Загалом тут виявили понад 13 мільйонів випадків зараження SARS-CoV-2.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії вакцинують жителів віддалених сілООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»У Камеруні стартувала перша у світі програма планової вакцинації проти маляріїГромадяни Косова тепер можуть без віз їздити до країн ШенгенуПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООННапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленими

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: