26.01.2024
Телеканал NTD

Уроки в товаристві кіз: італійська школярка відвідує онлайн-заняття із пасовища

Уроки в товаристві кіз: італійська школярка відвідує онлайн-заняття із пасовища

10-річну італійську дівчинку Ф'яметту на уроки кличе не шкільний дзвінок, а звуки десятків дзвіночків на шиях..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

10-річну італійську дівчинку Ф’яметту на уроки кличе не шкільний дзвінок, а звуки десятків дзвіночків на шиях кіз.

Вона виносить на вулицю книжки й зошити й навчається серед рогатих «однокласників». Там на неї чекає парта й трохи обгризений стілець.

Дівчинка живе на висоті один кілометр над рівнем моря в селі Меццоломбардо, що на півночі Італії.

Батько Ф’яметти каже, що її мама на цілий день іде на роботу. Але він не хоче залишати дочку вдома одну, а тому бере її із собою на пасовище. Вона й сама цього хоче, бо в компанії вчитися веселіше.

Італійські школи до 6 квітня були закритими на карантин. Із 7-го в країні оновилися правила. Тепер запровадили поділ на червоні й помаранчеві зони відповідно до кількості випадків зараження коронавірусом. Там, де хворих менше, уже очно навчаються учні початкової школи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Уроки в товаристві кіз: італійська школярка відвідує онлайн-заняття із пасовищаЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівДвоє мігрантів померло, намагаючись дістатися з Африки до Канарських островівЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинУ Кенії люди гинуть від повенейВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі Франції

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: