19.04.2024
Телеканал NTD

Танго в захисних костюмах: швейцарські танцюристи нагадали про себе

Танго в захисних костюмах: швейцарські танцюристи нагадали про себе

Карантинні обмеження в Женеві не завадили двом танцюристам танго влаштувати невеличку виставу в центрі міста. Так..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

Карантинні обмеження в Женеві не завадили двом танцюристам танго влаштувати невеличку виставу в центрі міста. Так вони закликали уряд знову відкрити культурні заклади.

[Кларисса Міазза, танцівниця]:
«Мета — танцювати, бо нам дуже цього бракує. Ми хочемо, щоб усе знову стало зрозумілим. Культурний сектор особливо постраждав у цій ситуації. Це невелике послання надії всім, хто працює у сфері культури».

Перша фаза послаблення карантину у Швейцарії почалася 1 березня. Знову відкрилися магазини, музеї та спортивні об’єкти.

Ресторани поки зачинені. Також не можна проводити культурні та спортивні заходи з глядачами.

Алехандро Бенедиктис був змушений тимчасово закрити свою школу аргентинського танго в Женеві. Він каже, що влада досі не повідомила, коли можна буде відновити роботу.

[Алехандро Бенедиктис, танцюрист]:
«Ми хотіли б повернутися до роботи й нормального життя. Трохи складно, але треба знайти спосіб почати з нуля. Ми навіть готові надягати захисне вбрання. Ми танцюємо, щоб показати, що ми тут».

Пара вирішила провести перформанс попри те, що танцювати їй дозволили лише на відстані й без музики.

[Кларисса Міазза, танцівниця]:
«Коли ми зібралися танцювати на вулиці в масках і захисних костюмах, то нам не дали. Сказали, що ми мусимо триматися на відстані півтора метра. Ми вирішили, що не будемо цього робити. Та потім сказали, що зробимо це, знайдемо спосіб. Але далі нам ще й не дозволили програвати музику».

Наступний етап ослаблення карантину у Швейцарії заплановано на 22 березня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Танго в захисних костюмах: швейцарські танцюристи нагадали про себеБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіДва індійські ресторани судяться через куряче каріДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіСпокійне серце й тверда рука: як реставратори працюють із шедеврами у ВатиканіМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композиційФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарЗабіги, регати та подарунки: у різдвяну атмосферу занурюється і Європа, і Америка

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: