25.08.2024
Телеканал NTD

У Мілані шкільний двір перетворили на штучний сніговий схил

У Мілані шкільний двір перетворили на штучний сніговий схил

Закриті гірськолижні курорти не завадили зимовим забавам міланських дітей. І навіть відсутність снігу теж не стала..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Закриті гірськолижні курорти не завадили зимовим забавам міланських дітей. І навіть відсутність снігу теж не стала перешкодою. Ось такий схил з’явився біля будівлі однієї міської школи. Учителі зробили його зі спеціального білого покриття й огородили, як стадіон.

Штучним схилом можна з’їжджати на надувних санках, а можна й кататися на лижах. Інструктори вчать дітей усіляких прийомів. На майданчик приходять учні молодших класів.

Гірськолижні курорти в Італії мали знову відкритися 15 лютого. Однак це рішення скасували за кілька годин до зняття карантинних обмежень. Так влада намагається стримати епідемію коронавірусу, бо в країні знову зростає кількість заражених.

Водночас у Мілані повторно посилили карантинні заходи. Але не вся Італія постраждала від пандемії. На п’ятьох островах, що належать країні, поки не було жодного хворого на COVID-19.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Мілані шкільний двір перетворили на штучний сніговий схилНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в Хорватії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: