26.06.2024
Телеканал NTD

У Литві прокатні машини укомплектували санками

У Литві прокатні машини укомплектували санками

Вільнюс став першим містом світу, де можна орендувати автомобіль із санками в багажнику. Послугу пропонує місцева..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Вільнюс став першим містом світу, де можна орендувати автомобіль із санками в багажнику. Послугу пропонує місцева прокатна компанія. За санки платити не треба.

[Крістіонас Кайкаріс, директор прокатної компанії]:
«Через ковід і карантин людям не можна скупчуватися в одному місці. Ми здаємо в оренду автомобілі із санками, щоби клієнти могли поїхати до малолюдних місць у наших зелених містах — Вільнюсі, Каунасі та Клайпеді. Є багато таких місць, де можна чудово покататися на санках».

Машини із санками беруть напрокат і сім’ї з дітьми, і просто дорослі, які скучили за зимовими розвагами.

[жителька Вільнюса]:
«Дуже добре просто взяти в оренду машину із санками, бо мати власні санки незручно. Вони займають багато місця, а користуєшся ними рідко. Тож це чудова послуга».

Прокатна компанія укомплектувала санками сто автомобілів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Литві прокатні машини укомплектували санкамиВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Колекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшок

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: