28.05.2024
Телеканал NTD

У Копенгагені в умовах карантинних заходів проходить фестиваль світла

У Копенгагені в умовах карантинних заходів проходить фестиваль світла

У Копенгагені, попри пандемію, проходить щорічний фестиваль світла. Інсталяції розташовані здебільшого в центрі данської столиці. [Єспер..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У Копенгагені, попри пандемію, проходить щорічний фестиваль світла. Інсталяції розташовані здебільшого в центрі данської столиці.

[Єспер Конгсгеуг, організатор фестивалю]:
«Ми дуже раді. І пишаємося тим, що у нас проходить, імовірно, єдиний фестиваль світла в цьому році. Дуже багато людей докладало зусиль, щоб цей захід відбувся».

У місті встановлено коло 30 світлових інсталяцій. Через карантин екскурсії з гідом скасували. Проте організатори підготували інтерактивну мапу. За її допомогою можна знайти всі сяйні фігури й проєкції.

[туристка з Великої Британії]:
«Цього холодного лютого фестиваль світла в Копенгагені просто чудовий. Треба чимось приваблювати до міста туристів. І хоча зараз холодно, але дуже приємно, що є привід прогулятися».

Фестиваль світла в Копенгагені проходить четвертий рік поспіль. Він триватиме весь лютий.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Копенгагені в умовах карантинних заходів проходить фестиваль світлаУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого Петра200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадом10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: