02.10.2024
Телеканал NTD

Гості Олімпіади в Токіо проведуть карантин у крихітних номерах готелю

Гості Олімпіади в Токіо проведуть карантин у крихітних номерах готелю

З ілюмінатора кожного пасажирського літака, що прибуває до Міжнародного аеропорту «Токіо», можна розглянути головний стадіон майбутньої..

Дата завантаження: 2024-05-02

video

З ілюмінатора кожного пасажирського літака, що прибуває до Міжнародного аеропорту «Токіо», можна розглянути головний стадіон майбутньої Олімпіади. Проте гості, які приїхали до Японії, не зможуть побачити спортивну пам’ятку одразу.

Перед цим доведеться відбути триденний карантин.

Але спершу кожен прибулий прямо в аеропорту мусить пройти тест на коронавірус. Якщо результат негативний, пасажира відвозять до готелю, де він три дні житиме в крихітному номері.

За проживання та переїзд платить влада Японії.

У номері ледь вистачає місця для ліжка й столу. Також є 32-дюймовий телевізор.

Крім того, номер обладнано зволожувачем та очищувачем повітря, а ще для кожного гостя підготували халат у вигляді легкого кімоно юката.

Щодня всі жителі готелю робитимуть тести. Якщо після закінчення трьох днів вони все ще будуть негативними, постояльців відпускають. Але лише для того, щоб вони ще 11 днів пробули на карантині в іншому місці на вибір. За виконанням цієї умови стежитимуть через спеціальний застосунок на телефоні.

Наразі в’їхати до Японії без карантину можуть лише громадяни країни, а також ті, хто має там посвідку на проживання. Для решти в’їзд обмежено, особливо для тих, хто прибуває з країн, де поширюються нові штами коронавірусу. Це Велика Британія, ПАР, Ірландія та Бразилія.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гості Олімпіади в Токіо проведуть карантин у крихітних номерах готелюТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусуНеочищені стічні води щодня скидають у річки Сербії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: