27.04.2024
Телеканал NTD

Європейці тікають від локдаунів у Дубай

Європейці тікають від локдаунів у Дубай

Деякі європейці цієї зими залишилися в Дубаї, щоб уникнути запроваджених удома суворих карантинних правил. Тут вони..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Деякі європейці цієї зими залишилися в Дубаї, щоб уникнути запроваджених удома суворих карантинних правил. Тут вони можуть працювати, учитися, ходити до ресторанів і розслаблятися біля басейнів.

Британець Зейн Скотленд раніше був професійним гольфістом, а тепер працює тренером. У Дубай приїхав із сім’єю, щоб тиждень відпочити. Та потім вирішив лишатися доти, доки на батьківщині не послаблять обмеження.

Його дитина вчиться онлайн. Та й самому Зейнові роботи не бракує, бо тут дуже багато курсів, де тренуються професійні гольфісти.

[Зейн Скотленд, тренер із гольфу]:

«Я б сказав, що ніхто додому не їде. Усі вирішили залишатися якнайдовше. Тут можна багато чого зробити, тут працювати набагато вільніше. Ті, хто може собі дозволити тут бути, продовжили перебування».

Дубай — один із небагатьох напрямків, який із липня відкрився для іноземних відвідувачів. Проте тут теж посилили деякі правила, бо в Об’єднаних Арабських Еміратах кількість хворих на коронавірус різко підскочила.

Крім обов’язкового носіння маски в громадських місцях і соцдистанціювання, тут обмежили можливу кількість відвідувачів у ресторанах, а ще тимчасово не проводять розважальних заходів.

Скотленд каже, що добре обмірковує, те що збирається опублікувати в соцмережах, щоб не викликати в інших заздрість чи засудження.

[Зейн Скотленд, тренер із гольфу]:
«Я пишу про ту роботу, яку роблю. Слід усе обдумувати, бо деякі люди справді опинилися в скруті. Але критики на свою адресу я не чув. Гадаю, це тому, що я з повагою ставлюся до інших і роблю те, що й завжди цієї пори року».

Для італійського венчурного інвестора Паоло Піо, який зазвичай живе в Лондоні, Дубай теж став ідеальною альтернативою.

[Паоло Піо, венчурний інвестор]:
«Якби я весь цей час жив у своїй квартирі в Лондоні й не бачив би нікого, то, напевно, з’їхав би з глузду. Так я можу бути продуктивнішим. Я вибрав місце, де можу бути найбільш ефективним».

Варто зазначити, що деякі країни, серед яких і Велика Британія, скасували прямі авіаперельоти до ОАЕ, зокрема до Дубаю.
Коротке посилання на цю сторінку:

Європейці тікають від локдаунів у ДубайНа Кубі закінчується паливо?Погорільці в Чилі відновлюють своє житлоПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООННайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»Суданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуУ Кенії люди гинуть від повеней

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: