29.01.2024
Телеканал NTD

Болівійці сподіваються, що трав’яні настої захистять їх від коронавірусу

Болівійці сподіваються, що трав'яні настої захистять їх від коронавірусу

Болівійці шикуються в черги на ринку в Ель-Альто, щоб пройти сеанс фітотерапії. Тут можна зайти в..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Болівійці шикуються в черги на ринку в Ель-Альто, щоб пройти сеанс фітотерапії. Тут можна зайти в намет і постояти в хмарах пари, яка йде від настою евкаліпта й ромашки. Також деякі торговці пропонують зробити інгаляцію.

[ринковий продавець]:
«Ми заварюємо лікарські рослини, такі як евкаліпт, перець вузьколистий, ісландський мох, ромашку, імбир, лимон та часник. Вони очищають дихальні шляхи й допомагають легеням насититься киснем. Це захищає від коронавірусної хвороби».

Також на ринку можна купити всілякі трави чи готові для заварювання трав’яні настої.

[ринкова продавчиня]:
«Раніше ми не цінували ці рослини. Але вони дуже помічні проти COVID-19. Ця рослина допомагає від лихоманки».

Попри те, що сучасна медицина не довела ефективності трав у лікуванні від коронавірусної хвороби, болівійці вірять у цілющу силу цих рослин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Болівійці сподіваються, що трав’яні настої захистять їх від коронавірусуЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиМігранти масово перебираються через загородження на кордоні та здаються прикордонникам СШАУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїЧим пригощатимуть гостей «Оскара»До 12 років каторжних робіт засудили двох підлітків у КНДР за перегляд південнокорейських кліпівКаталонія почне жорстко економити воду через велику посуху

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: