26.07.2024
Телеканал NTD

Знаменитим данським фуд-тракам із хот-догами виповнилося 100 років

Знаменитим данським фуд-тракам із хот-догами виповнилося 100 років

У Данії відзначають 100 років від дня появи в країні мобільних кафе з хот-догами. Такі перекусні..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У Данії відзначають 100 років від дня появи в країні мобільних кафе з хот-догами. Такі перекусні данці називають «ресторанами замерзлих ніг», бо їсти доводиться на вулиці.

Перші візки для торгівлі хот-догами привезли до Данії з Німеччини в 1921 році. Спочатку нововведення сподобалося не всім, але тепер фуд-траки стоять навіть на головній торговій вулиці Копенгагена.

[житель Копенгагена]:
«З роками сосиски покращилися. Раніше все залежало від того, у кого ви купуєте. Але зараз сосиски роблять щільнішими. Гадаю, щось стало ліпшим, ніж було 100 років тому».

Покупці підходять до фуд-траків із ранку до вечора.

[жителька Копенгагена]:
«Це 100-річний ювілей, і я подумала, що його варто відсвяткувати. Тому купила хот-дог. Він дуже смачний».

Тут популярні хот-доги з довгою сосискою, негострою гірчицею, кетчупом, маринованими огірками та смаженою цибулею.
Коротке посилання на цю сторінку:

Знаменитим данським фуд-тракам із хот-догами виповнилося 100 роківТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: