20.05.2024
Телеканал NTD

Виставка аніматронних динозаврів у США: в’їзд лише на авто

Виставка аніматронних динозаврів у США: в'їзд лише на авто

Тоді як у США триває друга хвиля COVID-19, у місті Пасадена штату Каліфорнія виникла рідкісна можливість..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Тоді як у США триває друга хвиля COVID-19, у місті Пасадена штату Каліфорнія виникла рідкісна можливість відвідати виставку. На стадіоні «Роуз Боул» працює експозиція аніматронних динозаврів.

Захід удалося організувати за однієї умови: усі відвідувачі мають приїжджати на автомобілях.

Директор парку каже, що виставка не лише розважальна, а й навчальна, бо всі 70 фігур зроблено дуже близько до оригіналу.

[Адам Фрідман, директор парку]:

«На деталі не шкодували сил. Це дуже правдоподібні фігури реальної величини. Навіть їхня шкіра схожа. У деяких було пір’я, у деяких шкіра була еластичною. Ми провели дослідження, тому під час виробництва намагалися зробити їх максимально правдоподібними».

Ця виставка не нова. Спочатку вона перебувала в закритому павільйоні в Техасі. А тепер подорожуватиме всією країною.

[Адам Фрідман, директор парку]:
«Це найбезпечніший захід, який можна відвідати під час ковіду. Ви перебуваєте у своїх машинах, насолоджуєтеся виставкою… О, цей динозавр теж добре проводить час, поки ви залишаєтеся у своєму автомобілі. На цьому заході ризиків немає. Ви просто надзвичайно добре проводите час».

Експозиція містить не лише сухопутних динозаврів, але також летючих птерозаврів і стародавніх мешканців морських глибин.

[Адам Фрідман, директор парку]:
«На нашій виставці можна оглянути й морських істот, серед яких 15-метровий мегалодон. І це цікаво для всіх: і для дітей, і для їхніх батьків».

Подорожувати містами виставка почала в липні. Відтоді через неї проїхало вже понад 300 тисяч авто.

За місяць динозаврів повезуть на західне узбережжя США, а потім до Канади.
Коротке посилання на цю сторінку:

Виставка аніматронних динозаврів у США: в’їзд лише на автоГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленів10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКО

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: