25.11.2024
Телеканал NTD

В Іспанії зафіксували рекордно низьку температуру повітря

В Іспанії зафіксували рекордно низьку температуру повітря

Іспанія у владі негоди. У країні дуже похолодало. У середу в автономній спільноті Арагон, що на..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Іспанія у владі негоди. У країні дуже похолодало. У середу в автономній спільноті Арагон, що на Піренейському півострові, зафіксували рекордно низьку в країни температуру — мінус 34,1 градуса Цельсія. Це на два градуси нижче за попередній рекорд 56-го року в Лериді, що на північному сході Іспанії.

Багато регіонів, зокрема й столицю Мадрид, засипало снігом. На дорогах виникли проблеми. Деяким автомобілістам довелося викликати рятувальників. Поліція намагається взяти ситуацію під контроль.

У Мадриді трохи нижче за нуль. Багато хто радий такій погоді.

[перехожі в Мадриді]:
«Кажуть, снігові роки дарують процвітання. Подивимося, чи це так».

[перехожий у Мадриді]:
«Бруднувато. Тротуар посипали сіллю, та подекуди все одно слизько. Але загалом погода приємна».

[перехожа в Мадриді]:
«Я з Латвії, і там завжди сніг. Я переїхала на Канарські острови, і там снігу не буває. Я справді сумую за снігом».

Як прогнозують метеорологи, похолодання триватиме до неділі. У центральній і північній Іспанії температура опуститься до мінус 11 градусів Цельсія. Очікують нових снігопадів.

Коротке посилання на цю сторінку:

В Іспанії зафіксували рекордно низьку температуру повітряЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуПравоцентрист Александр Стубб переміг на президентських виборах у ФінляндіїМарш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиНе можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауніСмертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французівАдміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо ВенесуелиСвітові ціни на какао б’ють рекордиПівденнокорейці стають у черги за дешевою цибулею на тлі зростання цін

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: