24.12.2024
Телеканал NTD

На Таймс-сквер випробували конфеті на летючість

На Таймс-сквер випробували конфеті на летючість

На Таймс-сквер у Нью-Йорку випробували конфеті на летючість. Різнобарвні папірці розсиплють тут перед Новим роком, і..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

На Таймс-сквер у Нью-Йорку випробували конфеті на летючість. Різнобарвні папірці розсиплють тут перед Новим роком, і вони мають добре й довго кружляти в повітрі.

[туристка з Флориди]:
«Це було дивовижно й дуже мальовничо. Мені сподобалося».

У Нью-Йорку вітряно, тому конфеті кружляє досить довго.

[Джеффрі Штраус, президент компанії ― співорганізатора святкування]:
«Це найкращий результат, який ми будь-коли мали. Конфеті, як і раніше, літає над Таймс-сквер. Воно літатиме ще кілька годин, якраз цього ми й добивалися».

Перед Новим роком над Таймс-сквер розкИдають тонну різнобарвних папірців. Зазвичай святкова церемонія приваблює мільйон гостей. Та цього року захід буде безлюдним. Його покажуть по телебаченню та онлайн.

Багато американців також планують святкувати Новий рік удома в родинному колі.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Таймс-сквер випробували конфеті на летючістьПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: