25.06.2024
Телеканал NTD

Житель Срінагара переобладнав свій човен для потреб швидкої допомоги

Житель Срінагара переобладнав свій човен для потреб швидкої допомоги

Житель індійського міста Срінагар переобладнав свій човен під потреби швидкої допомоги. Такого на озері Дал дуже..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Житель індійського міста Срінагар переобладнав свій човен під потреби швидкої допомоги. Такого на озері Дал дуже бракувало.

[Тарік Ахмад Патлу, власник човна швидкої допомоги]:
«Швидка допомога на воді дуже потрібна. Вона може дістатися в усі куточки, де немає доріг. Ми дамо людям номер безплатного виклику, і якщо хтось захворіє, можна зателефонувати, і до них припливе “швидка”».

Площа озера Дал — коло 20 квадратних кілометрів. Це окраса віддаленого індійського штату Джамму і Кашмір. Його береги густонаселені. Водночас дорогами до лікарень дістатися складно.

Ідея обладнати водну швидку допомогу в Таріка виникла після того, як він сам захворів на Covid-19 і заледве добрався до медзакладу. Йому довелося позичити човен у друга. Чоловіку врятували життя.

[Білал Ахмед, житель Срінагара]:
«Лікарі часто кажуть, що якби пацієнта привезли на кілька хвилин раніше, то його можна було б урятувати. До цього пацієнтів везли на човнах-шикарах, потім — на машинах, далі — на швидкій. Але тепер буде пряма послуга, і це добре. Туристам теж може стати в пригоді».

Наразі завершуються останні приготування, і незабаром швидка допомога на воді почне працювати. Тарік упевнений, що вона допоможе врятувати десятки життів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Житель Срінагара переобладнав свій човен для потреб швидкої допомогиУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у СуданіЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппЕпідемія лихоманки денге може початися в АргентиніЯк Австралія перетворила морських шкідників на джерело цінної ікриТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваність

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: