25.03.2024
Телеканал NTD

Юристи Дональда Трампа обіцяють довести його перемогу

Юристи Дональда Трампа обіцяють довести його перемогу

Попри те, що великі ЗМІ США називають Джо Байдена обраним президентом, за фактом вибори в країні..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Попри те, що великі ЗМІ США називають Джо Байдена обраним президентом, за фактом вибори в країні далекі від завершення. У кількох штатах тривають судові розгляди й перерахунки голосів. Також постійно з’являються нові свідчення масштабних фальсифікацій.

Команда юристів Дональда Трампа в четвер заявила, що президент переміг із великим відривом, і що його адвокати збираються це довести.

Вони заявили під присягою, що зібрали величезну базу свідчень і доказів махінацій, і що всі папери передають до суду.

[Руді Джуліані, юрист Дональда Трампа]:
«Це не фальсифікації в якомусь одному штаті. Схема повторюється в низці штатів, майже одна й та ж. І кожен досвідчений прокурор припустить, що це був централізований план застосування різних методів махінацій, де великі міста в пріоритеті. Особливо міста, які контролюють демократи, і особливо міста з тривалою історією корупції. Випадків махінацій в одній тільки Філадельфії вистачить на цілу бібліотеку».

За словами юристів, використовували не тільки фальшиві бюлетені, нібито відправлені поштою. У хід пішли машини для голосування, за допомогою яких, як припускають, переносили голоси від Трампа Байдену. Такі використовували у Венесуелі, після чого перемагав Уго Чавес.

Увага поки зосереджена на кількох штатах. Так, у Джорджії перерахунок голосів критикують. Багато спостерігачів від республіканців дали свідчення під присягою про низку порушень.

Наприклад, перерахунок бюлетенів, висланих поштою, проходить без перевіряння підписів. Це означає, що, якщо був вкид голосів, то виявити це неможливо. Також під час перерахунку спостерігачі помітили коробки з бюлетенями без позначок про те, звідки вони прибули, а також на них не було звичних згинів, які з’являються, коли бюлетень складають і вкладають у конверт.

Тепер команда Трампа намагається не допустити сертифікації результатів голосування в цьому штаті.

Водночас виборча комісія в штаті Вісконсин погодилася на частковий перерахунок. Там штаб Трампа подав петицію на аудит в округах Мілуокі та Дейн. На думку юристів, там незаконно скасовували та видавали бюлетені для заочного голосування.

А в штаті Мічиган лідер сенату від керівної партії закликав до незалежного аудиту на тлі масштабних махінацій. Раніше в окрузі Вейн два республіканських члени комісії, яка перевіряє правильність результатів виборів, оголосили, що через відмову сертифікувати результати вони зазнали погроз і тиску. Тож мусили погодитися. Але пізніше заявили, що відмовляються від свого рішення.

Одному з членів комісії навіть телефонував президент Трамп, щоб упевнитися, що вона і її сім’я в безпеці.

А Джо Байден тим часом назвав спроби Дональда Трампа оскаржити результати виборів абсолютно безвідповідальними.

Нагадаємо, минулих вихідних сотні тисяч людей у Вашингтоні брали участь в акції під назвою Stop the Steal — «Зупиніть викрадання», закликаючи провести розслідування всіх махінацій на виборах. Такі акції також пройшли в 50 штатах США.
Коротке посилання на цю сторінку:

Юристи Дональда Трампа обіцяють довести його перемогуВерховний суд США дозволив Техасу арештовувати нелегальних мігрантівІзраїль порадив ХАМАСу «повернутися з інших планет на Землю»Новий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаНімецькі машиністи оголосили найдовший страйк в історії країниСвітові ціни на какао б’ють рекордиЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаСмертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французівСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо Байдена

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: