26.08.2024
Телеканал NTD

Сотні тисяч прихильників Трампа пройшли маршем вулицями Вашингтона

Сотні тисяч прихильників Трампа пройшли маршем вулицями Вашингтона

Слідом за маршами в різних штатах США минулих вихідних прихильники Дональда Трампа провели масштабні заходи в..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Слідом за маршами в різних штатах США минулих вихідних прихильники Дональда Трампа провели масштабні заходи в столиці — у Вашингтоні.

Сотні тисяч людей пройшли вулицями міста, закликаючи до чесних виборів і до розслідування всіх звинувачень у фальсифікаціях і махінаціях до того, як буде оголошено переможця.

Тоді як великі американські ЗМІ вже стали на бік Джо Байдена й назвали його обраним президентом США, учасники маршу кажуть, що вибори ще далекі від завершення.

[учасниця маршу]:
«Ми приїхали з Аризони, ми були спостерігачами на виборах в окрузі Марікопа. І я бачила, що показники там змінювалися дуже дивним і загадковим чином. Це ще не кінець. Ми навіть близько до нього не підійшли. Ті, хто каже, що все вже закінчено, вам брешуть. Остаточні результати ще не оголосили, обраного президента ще немає. Це все брехня».

Виборчий штаб Дональда Трампа подав до суду в низці штатів, домагаючись, щоб не враховували бюлетені, які прийшли пізніше за визначений термін. Штаб ще намагається скорегувати результати, враховуючи всі свідчення про недопуск спостерігачів від республіканців до підрахунку й про використання програмних інструментів для махінацій із голосами.

[учасник маршу]:
«Ми більше не контролюємо свою власну долю. Байден і всі великі ЗМІ замішані в масштабній корупції. Коли я кажу “всі”, то це буквально всі… ABC, NBC, CBS — вони всі йдуть одним строєм. Якщо вони не дають нам змоги дізнатися правдиву інформацію про те, за кого ми голосуємо, то ми виступимо проти цього тотального придушення».

Водночас надходять повідомлення про насильство, яке спалахнуло після того, як на учасників маршу напала агресивно налаштована молодь. Як припускають, це члени організацій «Антифа» й «Black Lives Matter». У зв’язку із сутичками десятки людей було заарештовано.

Дональд Трамп у твіттері написав, що поліція прибула на місце занадто пізно й що мер погано виконує свою роботу щодо захисту громадян.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сотні тисяч прихильників Трампа пройшли маршем вулицями ВашингтонаІзраїль завдав ударів по об’єктах в ІраніООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентівТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °C«Відновлення правосуддя для України»: 44 країни в Гаазі підтримали створення трибуналу для Росії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: