24.08.2024
Телеканал NTD

М’ясо без м’яса: у Великій Британії відкрили веганський «ковбасний» магазин

М'ясо без м'яса: у Великій Британії відкрили веганський «ковбасний» магазин

Шинка, карбонад та рулет з індички. І все ж у цих виробах немає ані грама м'яса...

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Шинка, карбонад та рулет з індички. І все ж у цих виробах немає ані грама м’яса. Такі продукти продають у першому у Великій Британії «ковбасному» магазині для веганів.

[Метью Фостер, співвласник магазину]:
«Усе це імітація м’яса. На смак це як м’ясо, і текстура теж як у м’яса. Різниця лише в тому, що все це рослинна їжа, отримана етичним шляхом. Вона екологічно безпечна й корисна для здоров’я. Вироби приготовлені зі свіжих овочів, бобів, зелені та спецій».

Продегустувати веганські «м’ясні» вироби пропонують перехожим.

[житель Лондона]:
«Це дуже незвично, але мені подобається. Не знаю, відчуття дуже дивні. На смак як звичайна пастрома й піцу чимось нагадує, але відчуття незвичайні».

[житель Лондона]:
«Я не проти цього. Гадаю, це смачно, але не треба давати такій їжі назву, яка їй не належить. Ви знаєте, що це веганська їжа, і назвіть її відповідно».

У веганському магазині ще продають паштети, котлети для гамбургерів, салямі, фарш та іншу імітацію м’ясних виробів.
Коротке посилання на цю сторінку:

М’ясо без м’яса: у Великій Британії відкрили веганський «ковбасний» магазинВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаСрібло в Єгипті — нове золотоУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняНирки — у центрі нової кризи в НепаліКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: