20.02.2024
Телеканал NTD

Кубинські готелі приваблюють туристів органічною продукцією

Кубинські готелі приваблюють туристів органічною продукцією

Білосніжні пляжі, басейни й пальми з одного боку і грядки з травами, кукурудзою й овочами —..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Білосніжні пляжі, басейни й пальми з одного боку і грядки з травами, кукурудзою й овочами — з іншого.

На кубинському курорті Варадеро готелі тепер приваблюють відвідувачів органічною продукцією.

Після семи місяців перерви через пандемію коронавірусу сюди знову приїжджають іноземні туристи. І тепер гостей зустрічають свіжими продуктами з власного городу.

[Амадо Акоста, представник готелю]:

«Ми використовуємо ці трави, здебільшого ароматичні, які надходять із нашого городу на кухню й до барів. Усе, що тут вирощено — органічні продукти».

Власні грядки вже облаштувало коло 30 готелів Варадеро.

Вирощують, зокрема, редиску та стручкову квасолю.

[Юдьєль Інфанте, бармен]:
«Нам дуже вигідно мати в готелі город. Це дає змогу отримувати свіжі продукти, такі як м’ята й базилік. Ми можемо робити прості коктейлі, наприклад лимонад, із дуже свіжих продуктів, які вирощують у готелі».

Відвідувачі вже оцінили нововведення.

[Хуан Вальдес, відвідувач]:
«Вони виробляють у готелі натуральні й корисні для організму речі. Від них не гірше. Вони свіжі, навіть лимон дуже кислий».

Куба закривала кордони в березні. Однак зараз активно просуває свої курорти серед туристів, бо ця галузь є основним джерелом валюти.

Водночас обов’язкові деякі запобіжні заходи. В аеропорту всім роблять тести на коронавірус. У громадських місцях також постійно вимірюють температуру й стежать, щоб усі були в масках.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кубинські готелі приваблюють туристів органічною продукцієюФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуІзраїль: БАПОР найняло понад 450 бойовиків ХАМАСуТисячі індійців прагнуть поїхати працювати до ІзраїлюВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денгеОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-Жанейро

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: