19.06.2024
Телеканал NTD

У Севільї пройшла знаменита виставка андалузьких коней

У Севільї пройшла знаменита виставка андалузьких коней

В іспанській Севільї пройшла знаменита міжнародна виставка коней Sicab. Вона присвячена лише одній породі — андалузькій...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

В іспанській Севільї пройшла знаменита міжнародна виставка коней Sicab. Вона присвячена лише одній породі — андалузькій. Цих коней уважають чи не найкрасивішими у світі.

У виставці бере участь приблизно 400 чистокровних представників породи. Цього року серед глядачів — лише конярі. Влада міста дозволила запросити 5300 осіб. Торік тут побувало 200 тисяч гостей, і перед ними виступило понад 1000 коней.

Виставку заснували в 90-му році. Вона проходить під патронажем Її Королівської Високості принцеси Єлени — герцогині де Луго.

Андалузька порода була дуже популярною з XVI по XVIII століття. Таких коней мали майже всі європейські монархи. Андалузьких скакунів уважали найкращими і для парадів, і для війни.

Ці коні невеликі, мають компактну статуру, широкі груди й округлі форми. Їхні грива та хвіст пишні та довгі. На вигляд чистокровні андалузці величні й благородні.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Севільї пройшла знаменита виставка андалузьких конейДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небі10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцями

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: