26.11.2024
Телеканал NTD

Кол-центр для школярів: філіппінські вчителі допомагають вчити уроки телефоном

Кол-центр для школярів: філіппінські вчителі допомагають вчити уроки телефоном

У цьому кол-центрі в Манілі, столиці Філіппін, на зв'язку — учителі. Вони допомагають учням з уроками,..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У цьому кол-центрі в Манілі, столиці Філіппін, на зв’язку — учителі. Вони допомагають учням з уроками, підтягуючи тих, хто відстав під час карантину.

[Фердинанд Дельгадо, керівник програми]:
«Якісна освіта має тривати. Якість навчання не має постраждати лише через пандемію».

5 жовтня державні школи Філіппін відновили роботу. Щоправда, поки онлайн.

Цього ж дня запрацював і новий кол-центр. Він розташувався в аудиторії місцевої школи. На дзвінки відповідають 70 учителів державних і приватних шкіл.

Першого дня по допомогу звернулося 700 учнів. Вони телефонували, писали в соцмережах чи імейлом. Запитання стосувалися здебільшого математики та англійської мови.

[Ейлен Алмоайт, викладач вищої математики]:
«Ця програма дуже важлива для учнів, бо вони не завжди можуть легко звернутися до шкільних учителів із запитаннями. Найчастіше батьки теж не дуже можуть допомогти з уроками».

Раніше президент Філіппін Родріго Дутерте сказав, що заняття в школах не почнуться доти, доки не стане доступною вакцина.

Щоб стримувати поширення коронавірусу в Манілі до 31 жовтня діють часткові карантинні обмеження.

Гаряча лінія — це ініціатива міської адміністрації. Така послуга діятиме до відновлення очного навчання.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кол-центр для школярів: філіппінські вчителі допомагають вчити уроки телефономТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у СуданіМарокко: лазні закриті, води немаєНа Канарських островах протестують проти масового туризмуУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аварії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: